CableX
Yhteystiedot

Helukabelilta uusi kaapeli tuulivoimaloihin

TRAYCONTROL kaapelisarja sekä laajentunut valikoimamme UL-listattuja tuotteita mahdollistavat järjestelmäsi yhdenmukaisuuden Pohjois-Amerikan turvallisuus määräyksien kanssa.

UL 6141 ja UL 6142 ovat ensimmäiset amerikkalaiset turvamääräykset eritoten tuulivoimala ympäristöön. Ne täydentävät IEC 61400, joka on kansainvälinen IEC mukainen standardi tuulivoimala ympäristöön.

Uudet UL-standardit (Underwriters Laboratories) yksinkertaistavat hyväksyntä- prosessia mahdollistamalla paikallisten tarkastajien käytön lopullisessa hyväksynnässä. (AHJ Authorities Having Jurisdiction).

UL 6141, alkaen Toukokuusta 2016, sovelletaan suuriin tuulivoimaloihin joihin on tai on mahdollista käyttäjän tai huoltohenkilökunnan päästä huolto tai käyttötehtäviin.

(Standard for Wind Turbines Permitting Entry of Personnel).

UL 6141 edellyttää kaikkien saavutettavien kaapeleiden asentamista kaapelikanavaan tai niiden pitää olla erillisesti hyväksyttyjä avoimeen asennukseen.

TRAY-kaapelit ovat öljynkestäviä ja paloluokitettuja sekä suunniteltu käytettäväksi avoimessa asennuksessa. (TC-ER, tray cable exposed run), ovat erityisen käyttökelpoisia sovelluksissa, joissa kaapelikourujen ja suojaputkien käyttö kaapelin suojana käytännön syistä mahdotonta.

Lataa esite täältä »