CableX
Yhteystiedot

Kiinteistötekniikan liitäntälaitteet

Valaistus – plug & play

Wieland GESIS® ja RST® pistoliitinjärjestelmä tarjoaa kiinteistön sähköasennuksiin nopeamman toteutuksen, materiaalin säästöä sekä turvallisuutta.

Järjestelmä säästää perinteiseen kytkentätapaan verrattuna aikaa jopa 80 %, joka näkyy suoraan projektin kustannuksissa. Valaisimet ja pistorasiat on mahdollista asentaa ilman koteloiden avaamista, eikä kytkentätyöstä synny jätettä työmaalle. Samalla inhimillisten virheiden mahdollisuus poistuu, koska kaapelit toimitetaan oikean mittaisina ja valmiiksi kytkettyinä, asiakkaan tarpeen mukaan.

 

>Asennusaika lyhenee

>Ei hukkamateriaalia ja roskien määrä työmaalla vähenee oleellisesti

>Turvallinen, ei kytkentävirheitä

>Suunnittelun helppous

>Järjestelmä on yksinkertaisesti laajennettavissa ja muokattavissa myös jälkikäteen

 

Järjestelmä soveltuu mm. toimistorakennuksiin, liikekeskuksiin, myymälöihin, hotelleihin, kouluihin, moduulirakentamiseen ja moniin muihin sovelluksiin, joissa halutaan säästää aikaa ja rahaa kytkentätöissä ja panostaa myös turvallisuuteen ja muunneltavuuteen.

GESIS® pistokeliitinjärjestelmä pitää sisällään todella laajan valikoiman asennusliittimiä sisäkäyttöön. Mallistosta löytyvät ratkaisut eri jännitteille ja sovelluksille. GESIS® järjestelmällä toteuta helposti suurenkin kokonaisuuden, toimitamme myös valmiiksi kytketyt jakorasiat ja valaistuksen nykyaikaiseen ohjauksen mahdollistavat tuotteet. Asiakkaan toiveen mukaan.

 

RST® mallisarjasta löytyvät ratkaisut haastavampiin olosuhteisiin. Oli tarve sitten parkkihallien, ulkoalueiden tai vaikkapa kasvihuoneiden sähköistyksiin, löytyy RST tuoteperheestä ratkaisu. IP66/68 ja IP69 suojauksella varustetut pistokeliittimet ja valmiiksi kytketyt jakorasiat ovat suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja vaativaan käyttöön.

Tutustu järjestelmään:

Wieland kiinteistötekniikka