CableX
Yhteystiedot

Laadukasta logistiikkaa

Tiivis yhteistyö kaikilla tasoilla takaa varmat ja nopeat toimitukset.

Varastopäällikkömme Petteri Liutu vieraili HELUKABELIN automaattisessa varastossa

ja oli vakuuttunut näkemästään.

 

Helukabel laajensi päätoimipisteen varastoaan vuosikymmenen alussa ja tällä hetkellä heillä on noin 40 000 EUR-lavapaikkaa ja tuhansien laatikoiden pientavaravarasto. Varasto on automatisoitu ja sisälogistiikassa trukkeja tarvitaan ainoastaan saapuvan tavaran purkamisessa sekä lähtevien rekkojen lastauksessa. Muuten lavat ja laatikot kulkevat automatisoitua rullastoa pitkin, jossa nosturit, rullasto ja varastonhallintajärjestelmä huolehtivat tavaran hyllyttämisestä ja keräämisestä. Tuotteiden pakkaaminen lavoille sekä rekkoihin suoritetaan pakkauspisteillä järjestelmän huolehtimassa järjestyksessä, isoimmat kelat ensin, jotta pakkaaminen on mahdollisimman suoraviivaista.

Vastaavaa automaatiokokonaisuutta pääsee harvemmin näkemään ja vierailu oli kokonaisuudessaan erittäin antoisa. Oli hienoa ja opettavaista nähdä minkälaisen prosessin läpi kelat kulkevat ennen saapumistaan Turkuun kertoo Petteri.