CableX
Yhteystiedot

CableX Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Zaki Chaabouni on nimitetty CableX:in uudeksi toimitusjohtajaksi 18.10.2021 alkaen, Ole Wihlmanin siirtyessä eläkkeelle.

Zakilla on takanaan pitkä kokemus johtotehtävistä eri sähköalan yrityksissä. Hän tuo Cablexiin uutta osaamista ja strategista ajattelua liiketoiminnan kehittämiseksi vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

 

Päämääränä kumppanuus

 Cablex perustettiin 13 vuotta sitten tavoitteena luoda alalle uudenlainen toimija. Uskomme, että tavoitteellinen kumppanuus, yksilöllinen palvelu, monipuolinen osaaminen, luotettavat toimitukset, tuotteiden laatu ja tiivis tehdasyhteistyö ovat menestyksekkään asiakasyhteistyön perusta. Uskomme näihin periaatteisiimme edelleen.

 

 Arvot säilyvät, vaikka ihmiset vaihtuvat

Pyrimme toiminnallamme osoittamaan, että perinteiset, konstailemattomat, hyväksi todetut perusasiat — nopeus, avoimuus, hyvä kommunikointi, rehellisyys, toisten kunnioittaminen ja huomioiminen ovat edelleen arvossaan, nyt ja tulevaisuudessa. Korostamme henkilökohtaista vuorovaikutusta ratkaisujen löytämiseksi. Asiakas on meille tärkein.

”Nämä samat asiat ovat itsellenikin olleet aina tärkeitä, niin johtajana kuin asiakastyöskentelyssä ja näihin tulemme CableX:ssa jatkossakin panostamaan”, Zaki kommentoi.

 

 

 

CableX Oy yrityksenä
Olemme Helukabel GmbH:n omistama sähkö- ja koneenrakennusalan materiaalitoimittaja. Maahantuomme, varastoimme ja myymme laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan tuotteita laite- ja konerakentajille sekä heidän alihankkijoilleen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaapelit, kotelot, liittimet, komponentit ja työkalut.
Yritys on perustettu 2008, henkilöstön määrä on 20 henkeä (v2021). Toimipaikkamme sijaitsee Turussa, jossa meillä on nykyaikaiset 2 000 m2 varastotilat. Toimitiloillamme on hyvä sijainti ja tiloissa on myös laajentumisvaraa.