CableX
Yhteystiedot

Haemme nyt lisää myyntivoimaa kenttä- ja tekniseen myyntiin!

 

Asiakkuuspäällikkö – kenttämyynti

Asiakkuuspäällikön vastuulla on asiakassuhteiden ylläpito sekä Cablexin tuotteiden ja palveluiden myynti ja markkinointi nykyisille ja uusille asiakkaille Länsi- ja Pohjois Suomessa. Tehtäviisi kuuluu vastata pitkäaikaisista asiakassuhteistamme ja kehittää niitä eteenpäin. Työ tehdään etänä ja asiakkaiden luona asiakaskäyntien muodossa.

Haluatko sinä olla mukana näköalapaikalla Suomen laite- ja konerakennuksen osalta? Onko sinulla kokemusta ja näyttöjä B2B-ratkaisumyynnistä teollisuudelle ja kykyä tarttua eteen tuleviin haasteisiin? Hienoa, saatat olla etsimämme henkilö! Testaa soveltuvuutesi tehtävään TÄSTÄ !

 

Tekninen myyjä – Turku

Teknisenä myyjänä tehtäviisi kuuluu päivittäisten asiakasyhteyksien hoitaminen, tarjousten tekeminen, tilausten käsittely sekä asiakkaan auttaminen teknisissä tuotevalinnoissa. Perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään ja aktiivisella henkilöllä on jatkossa mahdollisuus vaikuttaa toimenkuvaansa.

Haluatko sinä olla mukana teknisessä myyntitiimissä auttamassa asiakkaitamme löytämään ja saamaan oikeat tuotteet helposti? Hienoa, saatat olla etsimämme henkilö! Testaa soveltuvuutesi tehtävään painamalla  TÄSTÄ !

 

Mikä Cablex?

Olemme suomalainen sähkö- ja koneenrakennusalan materiaalitoimittaja. Maahantuomme, varastoimme ja myymme laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan tuotteita laite- ja konerakentajille sekä heidän alihankkijoilleen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaapelit, kotelot, liittimet, komponentit ja työkalut. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa, jossa meillä on nykyaikaiset 2 000 m² varastotilat.

Tavoittelemme asiakkaidemme kanssa pitkäaikaista kumppanuutta korkean ammattitaidon, nopeuden ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun kautta. Korostamme henkilökohtaista vuorovaikutusta ratkaisujen löytämiseksi – tärkeintä meille on asiakas.

Tutustu yritykseemme ja Cablexin arvoihin tarkemmin yritysesittelyssämme »

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksesi alla:

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, rtf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.