CableX
Yhteystiedot

Etsimme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on sähkökomponenttien myynti ja markkinointi Suomessa ja Viron (Baltian) alueella.

Vastaat asiakassuhteiden ylläpidosta ja niiden kehityksestä:

  • Uusien asiakkaiden hankinta.
  • Nykyisten asiakkaiden palvelu ja myynti.
  • Asiantunteva teknisten asioiden ymmärrys ja toimialatuntemus.
  • Bookkaus, asiakastapaamiset, esittelyt, tarpeiden selvitys, tarjoukset, myynti ja asiakastoimitusten seuranta ja niiden varmistukset.
  • Matkustusvalmius

Menestyäksesi tehtävässä on sinulla oltava kokemusta aikaisemmasta myyntityöstä kentällä. Työssä onnistuminen edellyttää sähköpuolen osaamista ja tuntemusta, sekä kokemusta vaativista neuvottelutilanteista. Sinussa korostuu ratkaisukeskeinen ajattelu, aktiivisuus ja oma-aloitteellisuus. Osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja rakentaa niiden pohjalta pitkäaikaisia asiakassuhteita. Osaat puhua englantia sekä omaat yrittäjäluonteen.

Teknisen alan koulutustausta katsotaan eduksi, mutta ensisijaisesti etsimme em. ominaisuudet omaavaa henkilöä. Tehtävään annetaan tarvittava lisäkoulutus.

Lisätietoja antavat InHunt Group Oy:n Headhunter Joni Knaapi, 040 0694 741 ja joni.knaapi@inhunt.fi sekä Senior Headhunter Harri Knaapi, puh. 045 869 8228

Lähetä hakemuksesi tästä

Mikä Cablex?

Olemme suomalainen sähkö- ja koneenrakennusalan materiaalitoimittaja. Maahantuomme, varastoimme ja myymme laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan tuotteita laite- ja konerakentajille sekä heidän alihankkijoilleen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaapelit, kotelot, liittimet, komponentit ja työkalut. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa, jossa meillä on nykyaikaiset 2 000 m² varastotilat.

Tavoittelemme asiakkaidemme kanssa pitkäaikaista kumppanuutta korkean ammattitaidon, nopeuden ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun kautta. Korostamme henkilökohtaista vuorovaikutusta ratkaisujen löytämiseksi – tärkeintä meille on asiakas.

Tutustu yritykseemme ja Cablexin arvoihin tarkemmin yritysesittelyssämme »

 

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, rtf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.