CableX
Yhteystiedot

Service Center

Yrityksemme toimii valtuutettuna Klauke, Greenlee, Uponor ja Sanbra-press huolto- ja korjauspisteenä Suomessa.

Huoltotoiminnalla varmistamme työkalusi moitteettoman, vaatimusten mukaisen toiminnan.
Toimintaamme kuuluu kattavasti mekaanisten, hydraulisten ja akkutoimisten työkalujen korjaukset, tarkastukset ja ennakoivat huollot.

Huollot, korjaukset ja tarkastukset

Työkalun säännöllinen ja ennakoiva huolto ehkäisee ikäviä yllätyksiä, kuten työkalun rikkoontumisen tai huoltoajankohdan ilmaantumisen odottamattomaan aikaan eli kesken kiireisen asennustyön.

Korjaukset tehdään koulutetun henkilöstön tietämyksellä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Varaosavarastomme kattaa tyypillisimmät osat ilman viiveitä tehdastoimitusten muodossa. Normaali huoltoaika on 2 viikkoa kuljetuksineen.

Tarkastukset tehdään siihen suunnitelluilla mittalaitteilla ja valmistajakohtaisten määritysten mukaisesti. Tarkistukset on tehtävä työkalulle ja leuoille säännöllisesti.

Huollot työkaluille tehdään joka 3 vuosi tai 10 000 puristuksen välein. Akkutoimisissa työkaluissa on myös huoltotarpeen ilmaiseva LED-valo. Ledin jäädessä vilkkumaan on aika toimittaa työkalu huoltoon. Merkki-valon vilkkuminen ei kuitenkaan tarkoita, että työkalun toiminta olisi puutteelinen, vaan on ilmoitus siitä, että työkalu on toimitettava huoltoon mahdollisimman pikaisesti.

Suosittelemme vuosittaista huoltoa.

Vaihdetuille varaosille annamme 1 v takuun.

 

Vaihtoehtoisesti voit toimittaa työkalusi huoltoon myös valtuuttamallemme yhteistyökumppanille Sähkökonepalvelu Saxholmille.

Saxholmin huoltotilaukseen pääset tästä

 

 

!!!! ALLAOLEVA LINKKI TESTIKÄYTÖSSÄ – ÄLÄ KÄYTÄ!!!

TESTI-Huoltotilaus-TESTI

!!!! YLLÄOLEVA LINKKI TESTIKÄYTÖSSÄ – ÄLÄ KÄYTÄ !!!

Service Center -tiedostot

pdf

Klauke, Greenlee, Uponor -työkalujen huolto-ohje

pdf

Klauke huoltosaate