CableX
Yhteystiedot

Wieland kiinteistötekniikka

ASENNUSJÄRJESTELMÄ – gesis®

Wieland Electric GmbH on markkinajohtaja kiinteistöjen pistoliitinjärjestelmissä. Vallankumouksellinen gesis® asennusjärjestelmä tarjoaa tuotteita sähkönjakeluun ja sähkölaitteiden ohjaukseen.

Toisin sanoen valikoimamme kattaa asennusmateriaalit niin ylä- kuin alapohjan kautta tapahtuvaan valaisimien tai pistorasioiden kaapelointeihin.

gesis® järjestelmästä löytyy tuotteita myös myymäläkalusteiden sähköistykseen. Nk. ”plug & play” järjestelmän etuna on merkittävä asennusajan säästö ja helppo muunneltavuus. Valmiskaapelointijärjestelmä ei enää vaadi työmaalla tehtävää kaapeleiden katkaisua, kuorintaa tai kytkentätyötä vaan kaikki järjestelmäosat ovat tehtaalla esivalmisteltuja, testattuja, valmiita liitettäväksi toisiinsa.

gesis® on standardi turvalliseen ja virheettömään sähköasennukseen nykyaikaisissa rakennuksissa.

 

KVR-urakoitsija tai sähkösuunnittelija, annamme projektillesi lisäarvoa ja suunnitteluun etua ja helppoutta uudella suunnittelupalvelullamme, joka kattaa suunnitelman kaapeloinneista, haaroittimista aina pakkaukseen ja toimitukseen saakka. Saat meiltä osalistan ja kuvan, josta näet asennustavan ja komponentit.

Ole yhteydessä niin kerromme lisää suunnittelupalvelusta ja tuotteistamme!

Reijo Karlsson

GSM  +358 (0)44 7800 022
reijo.karlsson@cablex.fi

 

Järjestelmäkuvaus »

Tuoteuutuudet »

Youtube -kanava »

Laatu ja hyväksynnät »

Lataa suunnitteluohjelma (Gesis Plan) »

Ota yhteyttä