CableX
Yhteystiedot

YRITYSESITTELY

CableX Oy yrityksenä

Olemme asiakaslähtöinen sähkö- ja koneenrakennusalan materiaalin ja työkalujen toimittaja. CableX kuuluu johtavaan globaaliin kaapeli- ja johdinvalmistaja Helukabel GmbH:n. CableX:n liikevaihto on noin 20 mEUR ja palveluksessamme työskentelee 20 alan ammattilaista.

Maahantuomme, varastoimme ja myymme laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan tuotteita laite- ja konerakentajille sekä heidän alihankkijoilleen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat johtimet, kaapelit, kotelot, liittimet, kiinteistötekniikka, kaapelointitarvikkeet, komponentit ja työkalut sekä lisäksi jatkojalostus, tekninen tuki ja huolto.

Lataa yrityspresentaatiomme 2022 »

Ratkaisuja ongelmiisi

Vankka kokemus tuotteista ja toimialoista sekä uudet tekniikat auttavat meitä heti alussa valitsemaan sinulle laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet.

Meillä on laaja tuotevalikoima, nykyaikaiset järjestelmät ja pidämme itsemme jatkuvasti ajan hermolla.

Laadukasta työtä

Koko henkilöstöllämme on pitkä alan työkokemus.

Me emme jätä sinua pulaan hankalissakaan tilanteissa!

Meitä ohjaa palava halu palvella ja oppia uutta.

Yrittäjähenkisyyttä

Emme katso kelloa vaan toimimme joustavasti - tarvittaessa myös työajan ulkopuolella. Kun se on tarpeen tulemme palaveriin aamukuudeksi tai tuomme kriittisen tuotteen vaikka omalla autollamme.

Nopeus kaikessa toiminnassa on meille kunnia-asia.

Olemme valmiit näkemään tavallista enemmän vaivaa, jotta sinä voit olla varma, että asiat hoituvat.

Ihmisläheisyyttä

Uskomme, että meidän kannattaa tutustua asiakkaisiimme henkilökohtaisesti ja kantaa huolta heidän asioistaan kuin omistamme vaikka se ei välittömästi näkyisi tuloksessamme. Tämä johtaa kokemuksemme mukaan menestykseen.

Haluamme tehdä työnteosta ja kaupankäynnistä muutakin kuin pelkkiä tilastoja ja euroja - hauskaa, henkilökohtaista ja avointa.

Meiltä saat palvelun ja teknisen tuen samalta tutulta henkilöltä nopeasti ja joustavasti.

Meillä on läheiset suhteet myös päämiehiimme, joiden kanssa yhteisenä tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas.