Huolto

Yrityksemme toimii valtuutettuna Klauken, Greenleen, Uponorin ja Sanbra-pressin huolto- ja korjauspisteenä Suomessa, Turussa. Huoltotoiminnalla varmistamme työkalusi moitteettoman ja vaatimusten mukaisen toiminnan. Toimintaamme kuuluvat erilaiset mekaanisten, hydraulisten ja akkutoimisten työkalujen korjaukset, tarkastukset ja ennakoivat huollot.

Voit täyttää Cablex-huoltotilauksen sähköisesti.

Huoltotilaus löytyy myös tulostettavana versiona.

Huollot, Korjaukset ja Tarkastukset

Työkalun säännöllinen ja ennakoiva huolto ehkäisee ikäviä yllätyksiä, kuten työkalun rikkoontumista tai huoltoajankohdan ilmaantumista odottamattomaan aikaan.

Koulutettu henkilöstö tekee korjaukset nopeasti ja kustannustehokkaasti. Varaosavarastomme tarjoaa tyypillisimmät osat ilman viiveitä tehdastoimitusten avulla. Normaali huoltoaika on 2–3 viikkoa kuljetuksineen.

Tarkastukset tehdään siihen suunnitelluilla mittalaitteilla ja valmistajakohtaisten määritysten mukaisesti. Tarkastukset on tehtävä työkaluille ja leuoille säännöllisesti.

Työkalujen huollot tehdään joka kolmas vuosi tai 10 000 puristuksen välein. Akkutoimisissa työkaluissa on myös huoltotarpeen ilmaiseva LED-valo, jonka jäädessä vilkkumaan on aika toimittaa työkalu huoltoon. Merkkivalon vilkkuminen ei kuitenkaan tarkoita, että työkalun toiminta olisi puutteellista, vaan se ilmoittaa, että työkalu on toimitettava huoltoon mahdollisimman pikaisesti.

Suosittelemme vuosittaista huoltoa. Vaihdetuille varaosille annamme yhden vuoden takuun.

Työkalureklamaatiot

Jos työkalusi rikkoontuu ja se kuuluu takuumme piiriin, ota ensin yhteyttä meihin. Pyrimme korjaamaan työkalusi mahdollisimman pian. Jos korjaus ei onnistu tai ei ole kannattava, saat uuden vastaavan työkalun takuuehtojemme mukaisesti.

Service Center – Tulostettavat Tiedostot

Huolto-ohjelma ja toimitusohjeet

Huoltotilaus - tulostettava

Ota Meihin Yhteyttä

Kärsämäentie 23
20360 Turku, Suomi

Myynti: +358 2 8800 022
Varasto: +358 2 8800 023

Sähköposti: cablex@cablex.fi
PDF-laskut: cablex@cablex.fi

Ota meihin yhteyttä!

Ennen klo 14.00 tekemäsi tilaukset varastotuotteistamme lähetämme samana arkipäivänä.

Business ID: 2164919-1
VAT: FI21649191
IBAN: FI81 1590 3000 1799 19
SWIFT: NDEAFIHH