Cablex Pyrkii Olemaan Inhimillinen Tekijä SuhteessaAsiakkaisiin, Henkilöstöön, Valmistajiin, Kilpailijoihin ja Ympäristöön

Voimme ylpeänä sanoa olevamme osa kansainvälistä HELUKABEL-perheyritystä. Yrityksenä arvostamme ja korostamme pitkäjänteistä yhteistyötä ja jatkuvaa kehitystä joka tasolla liiketoiminnassamme. Luottamus on yksi yrityksemme peruskivistä ja vaikuttaa kaikkeen, mitä teemme. Se on elintärkeää suhteissamme asiakkaisiin, henkilöstöön, yhteistyökumppaneihin ja yhteisöön, jossa toimimme. Emme pidä luottamusta itsestäänselvyytenä, vaan työskentelemme aktiivisesti sen eteen joka päivä. Jokainen työntekijämme edustaa yrityksemme arvoja kaikissa tilanteissa, ja olemme sitoutuneet noudattamaan näitä arvoja.

Asiakassuhteet

Asiakas on liiketoimintamme ydin, ja tavoitteemme onkin tehdä jokaisesta asiakaskohtaamisesta merkityksellinen ja kannattava. Haluamme löytää parhaat mahdolliset vaihtoehdot ja ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Tämä vaatii meiltä ammattitaitoa ja kykyä kuunnella, mitä asiakas haluaa. Vaadimme itseltämme paljon muutakin kuin pelkkää teknistä ammattitaitoa. Pyrimme olemaan luotettu kumppani, joka ymmärtää asiakkaan visiot ja auttaa niiden saavuttamisessa.

Suhde Henkilöstöön

Panostamme tinkimättömästi ammattitaitoomme ja osaamiseemme. Työmme on sekä haastavaa että palkitsevaa, ja se heijastuu kaikkeen, mitä teemme. Noudattamalla periaatteitamme ja sitoutumalla yhteiseen tavoitteeseemme varmistamme, että jokainen tiimissämme tekee oman osansa. Menestymme vain, jos kaikki tiimimme jäsenet omistautuvat ja tekevät parhaansa.

Suhteet Valmistajiin

Tunnemme henkilökohtaisesti valmistajiemme yhteyshenkilöt ja päättäjät. Meillä on maltillinen määrä valmistajia, jotta pystymme pitämään heihin henkilökohtaiset, läheiset ja välittömät suhteet. Yhteinen tavoitteemme on tyytyväinen loppuasiakas, ja se saavutetaan avoimuudella, rehellisyydellä sekä toimivalla yhteistyöllä.

Suhde Kilpailijoihin

Kunnioitamme kilpailijoidemme ammattitaitoa ja osaamista emmekä sorru puhumaan heistä alentavasti. Emme taistele kilpailijoitamme vastaan, vaan tuomme esille omat vahvuutemme ja innovaatiomme. Pyrimme luomaan arvoa asiakkaillemme parantamalla jatkuvasti toimintaamme ja palveluitamme. Kehitämme yritystämme omista yksilöllisistä lähtökohdistamme ja pyrimme aina olemaan parempia kuin olimme eilen, emme parempia kuin kilpailijamme.

Suhde Ympäristöön

Olemme sitoutuneet parantamaan toimintaamme ja minimoimaan ympäristön kuormitusta. Haemme aktiivisesti uusia keinoja vähentää hävikkiä toiminnassamme sekä pienentää hiilijalanjälkeä. Ymmärrämme, että jokainen pieni askel kohti kestävää kehitystä on tärkeä, ja yhdessä voimme saavuttaa merkittäviä parannuksia. Edustamamme valmistajat ovat alansa ympäristöystävällisimpiä, ja ympäristönormien noudattamisen lisäksi he kehittävät jatkuvasti toimintaansa, tuotteitaan ja palveluitaan entistä kestävämmiksi ja tehokkaammiksi.

Vaatimustenmukaisuus

Noudatamme sovellettavia lakeja, säädöksiä, standardeja ja ohjeistuksia. Näemme velvollisuudeksemme kieltäytyä kaikesta sellaisesta toiminnasta, joka ei ole linjassa näiden sääntöjen kanssa. Henkilökuntamme ja yhteistyökumppaneidemme avuksi olemme laatineet menettelyohjeistuksen (toimintasäännöt) sekä muita ohjeistuksia. Nämä ohjeistukset muodostavat kehyksen toiminnallemme.

Kannustamme jokaista työntekijää ja yhteistyökumppania ilmoittamaan, mikäli he havaitsevat meidän toiminnassamme epäselvyyksiä tai kyseenalaista toimintaa. Tämän voi tehdä nimettömästi ilmiantojärjestelmässä .

Ota Meihin Yhteyttä

Kärsämäentie 23
20360 Turku, Suomi

Myynti: +358 2 8800 022
Varasto: +358 2 8800 023

Sähköposti: cablex@cablex.fi
PDF-laskut: cablex@cablex.fi

Ota meihin yhteyttä!

Ennen klo 14.00 tekemäsi tilaukset varastotuotteistamme lähetämme samana arkipäivänä.

Business ID: 2164919-1
VAT: FI21649191
IBAN: FI81 1590 3000 1799 19
SWIFT: NDEAFIHH