Wieland on vuonna 1910 perustettu sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle tuotteita valmistava globaali yritys. Yrityksen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Saksassa.

Wieland Electric on yli 100 vuoden ajan valmistanut komponentteja ja kehittänyt räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden sovelluksiin ja vaatimuksiin sopiviksi. Yrityksellä on asiakkaita niin teollisuudesta kuin rakennus- ja valaistustekniikastakin. Wieland pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisia konsepteja tuotteidensa ympärille ja olemaan mukana kaikissa vaiheissa suunnittelusta projektin loppuun asti.

Wieland-kiinteistötekniikka

Innovatiivinen virran- ja signaalinjakelu rakennuksiin

Building Solutions -alueella Wieland Electric keskittyy ensisijaisesti rakennusten signaalinjakeluun ja älykkään valaistuksen asennukseen vallankumouksellisten pistokeliittimien avulla. Maksimaalinen joustavuus ja ajansäästö ovat saavutettavissa helposti asennettavien liittimien, yksinkertaisen suunnitteluohjelmiston ja asiantuntijoiden avulla. Yrityksen ratkaisuja käytetään toimistorakennuksissa ja toiminnallisissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa, myymälöissä ja elementtitaloissa.

Älykkäitä ratkaisuja valaistustekniikkaan

Valaistusasennuksissa Wieland Electricin vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa. Kompaktit ja vedenpitävät komponentit, jotka soveltuvat erilaiseen sisä- ja ulkokäyttöön, ovat tehneet Wieland-tuotemerkistä markkinajohtajan maailmanlaajuisesti. Oli kyse sitten pienistä toimistotiloista tai vaikuttavista ulkoasennuksista, heiltä löytyy projektisi kannalta oikea ratkaisu.

Laatu ja hyväksynnät

Lataa suunnitteluohjelma (Gesis Plan)

Suosituimmat tuotteet valmistajalta:

Valmiskaapelointi IP66/68 RST

Lattakaapelijärjestelmä NRG

Automaatio

Keskukset

podis®

Vieraile valmistajan verkkosivustolla

  • Pääkonttori Saksassa
Wieland Electric logo

Ota Meihin Yhteyttä

Kärsämäentie 23
20360 Turku, Suomi

Myynti: +358 2 8800 022
Varasto: +358 2 8800 023

Sähköposti: cablex@cablex.fi
PDF-laskut: cablex@cablex.fi

Ota meihin yhteyttä!

Ennen klo 14.00 tekemäsi tilaukset varastotuotteistamme lähetämme samana arkipäivänä.

Business ID: 2164919-1
VAT: FI21649191
IBAN: FI81 1590 3000 1799 19
SWIFT: NDEAFIHH