Cablex Oy on suomalainen sähkö- ja koneenrakennusalan materiaalitoimittaja. Maahantuomme, varastoimme ja myymme laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan tuotteita laite- ja konerakentajille sekä heidän alihankkijoilleen.

Luottamus on yksi yrityksemme peruskivistä ja vaikuttaa kaikkeen, mitä teemme. Se on elintärkeää suhteissamme asiakkaisiin, henkilöstöön, yhteistyökumppaneihin ja yhteisöön, jossa toimimme. Emme pidä luottamusta itsestäänselvyytenä, vaan työskentelemme aktiivisesti sen eteen joka päivä. Jokainen työntekijämme edustaa yrityksemme arvoja kaikissa tilanteissa ja olemme sitoutuneet noudattamaan näitä arvoja.

Panostamme tinkimättömästi ammattitaitoomme ja osaamiseemme. Työmme on sekä haastavaa että palkitsevaa, ja se heijastuu kaikkeen, mitä teemme. Noudattamalla periaatteitamme ja sitoutumalla yhteiseen tavoitteeseemme varmistamme, että jokainen tiimissämme tekee oman osansa. Menestymme vain, jos kaikki tiimimme jäsenet omistautuvat ja tekevät parhaansa.

Asiakkaidemme kanssa tavoittelemme pitkäaikaista kumppanuutta korkean ammattitaidon, nopeuden ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun kautta. Korostamme henkilökohtaista vuorovaikutusta ratkaisujen löytämiseksi – tärkeintä meille on asiakas.

Emme juuri nyt etsi aktiivisesti uusia työntekijöitä, mutta mikäli olet kiinnostunut työskentelemään meillä, voit lähettää avoimen työhakemuksen.

Ota Meihin Yhteyttä

Kärsämäentie 23
20360 Turku, Suomi

Myynti: +358 2 8800 022
Varasto: +358 2 8800 023

Sähköposti: cablex@cablex.fi
PDF-laskut: cablex@cablex.fi

Ota meihin yhteyttä!

Ennen klo 14.00 tekemäsi tilaukset varastotuotteistamme lähetämme samana arkipäivänä.

Business ID: 2164949-1
VAT: FI21649191
IBAN: FI81 1590 3000 1799 19
SWIFT: NDEAFIHH